Guvernul isi asuma "pensiile care au speriat Romania"

Marti, 06 Octombrie 2009, ora 10:37
1104 citiri
Guvernul isi asuma "pensiile care au speriat Romania"

Premierul Emil Boc a declarat ca Executivul isi va asuma raspunderea pentru legea sistemului unitar de pensii si ca va recalcula pensiile speciale, informeaza NewsIn.

"Acele pensii care au speriat Romania, in termen de sase luni de la adoptarea legii sistemului unitar de pensii, vor fi recalculate", a declarat Boc, care nu a precizat insa cand Executivul isi va asuma raspunderea.

La sfarsitul lunii iulie, consilierul de stat al Premierului, Mihai Seitan, declara ca noua lege a pensiilor va fi finalizata pana in octombrie si ca va fi aprobata de Guvern in decembrie.

Romania are 9.000 de pensionari de lux

Un magistrat primeste cea mai mare pensie lunara, aproximativ 32.000 de lei. Potrivit lui Seitan, aproximativ 9.000 de persoane beneficiaza de pensii speciale. Acestia sunt sunt magistratii, politistii, militarii, parlamentarii, functionarii parlamentari, angajatii din instante sau Parchete, precum si personalul diplomatic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Toate drepturile bănești au fost distribuite către pensionari până la jumătatea lunii aprilie, transmite Compania Națională "Poșta Română" joi, 18 aprilie. Conform operatorului...
#pensii, #guvern, #boc, #executiv, #legea, #sistemului, #unitar, #pensii, #speciale , #stiri Emil Boc