Guvern: Numarul bugetarilor disponibilizati va fi decis prin standardele de cost

Vineri, 15 Ianuarie 2010, ora 14:39
1936 citiri
Guvern: Numarul bugetarilor disponibilizati va fi decis prin standardele de cost

Numarul salariatilor de la stat care isi vor pierde locul de munca in 2010 nu este prestabilit, acesta urmand sa fie decis prin aplicarea standardelor de cost, care vor arata de cati angajati este nevoie in anumite sectoare ale administratiei, a declarat vineri purtatorul de cuvant al Guvernului, citat de NewsIn.

"Se vor aplica standarde de cost care vor arata de cati angajati este nevoie in anumite sectoare ale administratiei publice. (...)

Nu este prestabilit acest numar (numarul angajatilor care vor fi concediati, n.r.) nici in Acordul cu FMI, nici in acte normative", a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean.

Premierul Emil Boc a declarat joi seara, la finalul dezbaterii in Parlament a bugetului pe anul 2010, ca regreta faptul ca "se vehiculeaza" cifre cu privire la numarul de persoane care vor fi disponibilizate anul acesta si a precizat ca numarul acestora va fi stabilit prin standardele de cost din administratie.

"Mie imi pare rau ca se vehiculeaza tot felul de cifre si numere cu privire la someri. (...)

Cati oameni vor pleca si cati vor veni ne vor spune, repet, analizele reale, obiective, bazate pe standarde de cost", a declarat el.

 

Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri, 24 aprilie, la Tulcea, că TAROM va primi până la finele lunii ajutor din partea Comisiei Europene şi apoi va intra într-o...
#bugetari, #cost, #disponibilizari, #guvern, #standarde , #stiri Emil Boc