Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Gata cu impozitul pe profitul reinvestit in 2009!

Gata cu impozitul pe profitul reinvestit in 2009!

Masura referitoare la neimpozitarea profitului reinvestit va fi aplicata din trimestrul al doilea al acestui an, nu din 2010, cum s-a stabilit initial, a anuntat astazi premierul Emil Boc, la finalul discutiilor cu partenerii sociali.

Ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea, a anuntat saptamana trecuta ca masura privind neimpozitarea profitului reinvestit, care va fi introdusa in noul Cod Fiscal, va fi aplicata incepand cu 2010.

Alte masuri decise ieri, in cadrul negocierilor Guvern - sindicate, vizeaza modificarea tarifului de utilizarea a infrastructurii feroviare publice avand ca indicator de referinta tona/km transportat, operationalizarea Fondului de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri si infiintarea Fondului de Contragarantare pentru IMM-uri.

Totodata, in primul trimestru al anului 2009 va fi adoptata legea parteneriatului public-privat.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2728 ori