Fost secretar de stat din MTI, numit director general adjunct la Autoritatea Feroviara Romana

Duminica, 18 Iulie 2010, ora 23:43
3098 citiri
Fost secretar de stat din MTI, numit director general adjunct la Autoritatea Feroviara Romana

Fostul secretar de stat din Ministerul Transporturilor si Infrastructurii Gheorghe Popa va fi numit saptamana viitoare director general adjunct la Autoritatea Feroviara Romana (AFER), printr-un ordin al ministrului, au declarat duminica pentru NewsIn surse din cadrul ministerului.

"Deoarece postul de director general adjunct al AFER era vacant, s-a luat decizia ca, incepand de luni, fostul secretar de stat si fostul lider de sindicat la Federatia Miscare-Comercial, sa ocupe postul de director general adjunct.

La AFER, director general este Dinu Dragan si se pare ca acesta il vrea pe Gheorghe Popa adjunctul sau", au declarat pentru NewsIn surse ministeriale.

Premierul Emil Boc a decis ca cei doi secretari de stat din Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) care vor ramane in urma restructurarii sa fie Constantin Dascalu si Eusebiu Pistru.

Ceilalti doi secretari de stat care si-au pierdut postul in urma deciziei Guvernului sunt Gheorghe Popa si Marin Anton (acesta din urma a fost numit la Ministerul Mediului). 

#autoritate, #feroviara, #romana, #director general, #gheorghe popa , #stiri Emil Boc