Emil Boc si Elena Udrea, cei mai vizibili politicieni pe Facebook

Luni, 23 Mai 2011, ora 12:47
1738 citiri
Emil Boc si Elena Udrea, cei mai vizibili politicieni pe Facebook

Premierul Emil Boc si Ministrul Turismului, Elena Udrea, sunt cei mai vizibili politicieni pe Facebook, potrivit unei monitorizari realizate de Mediafax, care precizeaza faptul ca al treilea loc in topul celor mai vizibili politicieni romani pe Facebook, se afla, le egalitate, Crin Antonescu si Victor Ponta.

Din totalul de 731 de mentiuni inregistrate pe wall-ul utilizatorilor despre acesti politicieni, aproape jumatate (48,7%) se refera la Emil Boc, presedintele PDL si candidat pentru un nou mandat la sefia partidului in perioada realizarii analizei.

Pe urmatoarele locuri se situeaza Elena Udrea (13% din totalul postarilor), liderii PNL si PSD, Crin Antonescu, respectiv Victor Ponta (cu cate 6,6%), Corneliu Vadim Tudor (3,8%), Vasile Blaga (3,7%), Theodor Paleologu si Marian Vanghelie (cate 2,7%), Adrian Nastase (2,2%) si Mircea Geoana (2,1%).

Ceilalti zece politicieni - Roberta Anastase, Radu Mazare, Gheorghe Flutur, Andrei Chiliman, Elena Basescu, Cristian Boureanu, Cezar Preda, Ioan Oltean, Raluca Turcan si Liviu Dragnea - au fiecare sub 2% din totalul mentiunilor.

Analiza a fost realizata in perioada 10 aprilie - 10 mai, pe cele peste 12.500 de pagini de Facebook monitorizate de Mediafax Monitorizare si a luat in calcul 20 de politicieni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#emil boc, #elena udrea, #facebook, #boc, #udrea , #stiri Emil Boc