Emil Boc: Guvernul isi va corela politicile cu BNR, pentru relansarea creditului

Sambata, 14 Februarie 2009, ora 09:52
2045 citiri
Emil Boc: Guvernul isi va corela politicile cu BNR, pentru relansarea creditului

Premierul a spus ca Guvernul isi va corela politicile cu BNR, pentru a relansa creditul, atat pentru persoane juridice, cat si pentru persoane fizice.

Primul ministru a promis ca Executivul va face pasii necesari pentru debirocratizare la nivel central. "Incercam sa mai taiem din obezitatea birocratica a aparatului central guvernamental si ma refer aici la cel ministerial, unde s-a ingrasat atat de mult, incat s-a ajuns sa se calce in picioare acest aparat birocratic de multe ori, sa-si dubleze, sa-si tripleze cerintele fata de cetateni prin acte, numai ca sa-si justifice existenta", a declarat Emil Boc, citat de NewsIn.

Emil Boc despre criza financiara

Premierul Romaniei a declarat ieri, la Cluj, in timpul unei vizite la fabrica Remarul "16 februarie", ca in tara noastra criza economica nu si-a facut inca toate efectele, insa spera ca, printr-o politica de investitii, sa fie evitate majoritatea acestora.

"Vreau sa va spun ca aceasta criza economica este la nivel mondial acum si nu si-a facut toate efectele. Urmeaza sa mai avem consecintele ei, dar eu cred ca in Romania, printr-o politica de investitii, vom evita majoritatea acestora", a spus Boc in fata a circa 100 de angajati ai fabricii Remarul "16 februarie".

Premierul a efectuat, ieri, o vizita la fabrica de material rulant Remarul "16 februarie". La inceputul vizitei, acesta a tinut sa inspecteze cateva vagoane reconditionate de aceasta firma, urcandu-se prima data intr-un vagon rosu apoi intr-unul portocaliu. seful guvernului a spus, glumind, ca a vrut altfel sa demonstreze ca nu exista discriminare in cadrul coaliteii de guvernamant. Dupa ce a vizitat vagoanele reconditionate, Boc a vorbit salariatilor adunati in sala festiva pentru a sarbatori 139 de ani de la infiintarea fabricii, spunandu-le ca Sorin Aposto este "actualul si, sper, incepand de duminica, viitorul primar al Clujului".

3 aspecte și bune practici de avut în vedere atunci când investești la bursă
3 aspecte și bune practici de avut în vedere atunci când investești la bursă
Investițiile la bursă pot fi o modalitate eficientă de a-ți crește veniturile și de a-ți atinge obiectivele financiare pe termen lung, însă este recomandat să ai în vedere câteva...
#credite, #criza, #financiara, #investitii, #romania , #stiri Emil Boc