Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Emil Boc: Acesta este cel mai bun moment pentru a investi in Romania

Emil Boc: Acesta este cel mai bun moment pentru a investi in Romania

Premierul Emil Boc a declarat, sambata, la Scoala de vara a tineretului PDL, de la Eforie Nord, ca acesta este cel mai bun moment pentru a investi in Romania si a prezentat mai multe argumente in acest sens, printre care cota unica de impozitare de 16 la suta si neimpozitarea profitului reinvestit. 

"Mesajul meu ramane in continuare acelasi: este cel mai bun moment pentru a investi in tara noastra.

Cateva argumente sunt de luat in seama: cota unica de impozitare de 16 la suta extrem de atractiva pentru investitori, neimpozitarea profitului reinvestit, noul Cod al Muncii ce permite o mai mare flexibilizare a pietei fortei de munca, ajutoare de stat pentru firmele care investesc serios in Romania si creeaza locuri de munca", a declarat Boc, sambata, la scoala de vara a PDL.


El a mai spus ca printre alte argumente in favoarea investitiilor in tara noastra se afla si legea educatiei care pune accent pe competenta si legea parteneriatului public-privat.


"De asememea, faptul ca avem o noua lege a educatiei ce pune accent pe formare de competenta si mai putin pe acumulare de informatii e un stimulent pentru pregatirea si in viitor a unei forte de munca bine pregatita in toate domeniile.


Legea noua a parteneriatului public-privat este un nou motor al dezvoltarii economice a tarii si atragerii de investitii straine. Sunt o gramada de proiecte prezentate public pentru implementare in regim public-privat", a mai explicat Boc. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1273 ori
Citeste mai multe despreemil boc investitii romania