Cine investeste acum, va castiga

Marti, 27 Aprilie 2010, ora 11:31
1965 citiri
Cine investeste acum, va castiga

Romania dispune inca de forta de munca ieftina si terenuri la preturi accesibile comparativ cu alte state membre ale UE, iar oamenii de afaceri care vor investi acum in economia romaneasca vor castiga in momentul iesirii din recesiune si criza financiara, a declarat, marti, premierul Emil Boc.

"Va spun deschis si direct, fara dorinta de a exagera, ca astazi este cel mai bun moment pentru a investi in Romania.

Romania are avantaje competitive in foarte multe domenii - energie, turism, agricultura, industrie auto -, are o forta de munca bine pregatita, calificata si inca ieftina, are terenuri si spatii in care sa isi desfasoare investitiile inca ieftin in raport cu ceea ce este in alta parte in Uniunea Europeana, are o politica fiscala atractiva prin cota unica si TVA extrem de atractiv inca, are o piata de de 22 milioane locuitori.

Cei care vor investi acum vor fi aceia care vor castiga la iesirea de recesiunea si din criza economica", a spus Boc oamenilor de afaceri prezenti la conferinta Mediafax Talks about Auto Industry.

El a sustinut ca in 2009 si 2010 au fost limitate efectele negative ale crizei prin stabilitate macroeconomica, respectiv neschimbarea taxelor principale si mentinerea sub control a inflatiei, a cursului euro-leu si a unor deficite care sa nu depaseasca "limitele controlabile" in conditii de criza.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
Dacă ai reușit să economisești o anumită sumă de bani și cauți soluții de a o multiplica, ai ajuns unde trebuie. Totuși, înainte de a lua o decizie, este important să stabilești ce...
Blocarea firmelor care oferă investiții înșelătoare pe internet. Măsurile pe care ASF intenționează să le ia
Blocarea firmelor care oferă investiții înșelătoare pe internet. Măsurile pe care ASF intenționează să le ia
Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) lucrează la un mecanism legislativ prin care își dorelte să blocheze entitățile neautorizate care oferă investiții în mediul online, a...
#boc, #castig, #criza, #investitii , #stiri Emil Boc