Botis si Ialomitianu nu cunosc efortul financiar al majorarii sporului de noapte

Miercuri, 23 Februarie 2011, ora 23:24
1759 citiri
Botis si Ialomitianu nu cunosc efortul financiar al majorarii sporului de noapte

Premierul Emil Boc i-a intrebat pe ministrii Finantelor si Muncii care este impactul bugetar al majorarii de la 15% la 25% a sporului la salariu pentru munca de noapte, dar acestia nu au stiut sa-i raspunda, iar seful Guvernului le-a reprosat ca il lasa sa anunte public masuri neanalizate financiar, informeaza Mediafax.

Discutia a avut loc in sedinta de miercuri a Guvernului, in contextul analizarii modificarilor Codului Muncii, au relatat agentiei MEDIAFAX surse participante la discutie.

"Premierul i-a intrebat pe cei doi ministri care este impactul financiar al majorarii sporului salarial pentru munca pe timp de noapte, dar acestia nu au stiut sa-i raspunda.

Suparat, Boc le-a reprosat ca il lasa sa iasa cu declaratii politice pe astfel de teme care nu au fost analizate in prealabil si sub aspect financiar si le-a cerut sa ii prezinte rapid calculele", au aratat sursele.

Seful Guvernului i-a mai anuntat pe ministri sa fie pregatiti in orice zi pentru a fi convocati la o sedinta speciala in care sa fie aprobate modificarile Codului Muncii, in vederea angajarii raspunderii in Parlament.

"Premierul i-a avertizat pe ministri ca, daca este nevoie, ii va scula si din pat pentru a veni la sedinta sa aprobe modificarile la Codul Muncii", au aratat sursele. 

#spor de noapte, #efort financiar, #botis, #ialomitianu, #salariu, #codul muncii , #stiri Emil Boc