Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Boc vrea sa taie de la radacina sursele evaziunii

Boc vrea sa taie de la radacina sursele evaziunii

Premierul Emil Boc a declarat miercuri ca activitatea comitetelor interguvernamentale infiintate in scopul combaterii evaziunii fiscale, pentru absorbtia fondurilor comunitare, si rationalizarea cheltuielilor publice va continua si in 2010.

Potrivit lui Boc,constituirea consiliului interministerial pentru combaterea evaziunii fiscale are ca scop rezolvarea sesizarilor privind evaziunea fiscala si sa identifice modalitati de eliminare a fenomenului, inclusiv prin corectii legislative.

Consiliul va fi format din reprezentanti ai Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Ministerului de Interne, Ministerului Justitiei si altor institutii cu atributii in combaterea evaziunii fiscale.


Boc a vorbit de constituirea acestei structuri, insa acesta exista inca din 2009. "Acest Guvern are toata determinarea, forta si capaciatea de a a taia de la radacina sursele evaziunii si de a aduce la buget mai multi bani", a spus premierul.


Executivul a mai decis, in sedinta de miercuri, sa continue activitatea consiliului de rationalizare a cheltuielilor publice, precum si a consiliului interministerial privind absorbtia fondurilor comunitare, aflat in subordinea directa a primului-ministru, dupa modelul aplicat in 2009, a mai informat Emil Boc. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2162 ori