Boc: Voi demite orice demnitar impotriva caruia Parchetul a inceput urmarirea penala

Joi, 10 Februarie 2011, ora 23:45
954 citiri
Boc: Voi demite orice demnitar impotriva caruia Parchetul a inceput urmarirea penala

Premierul Emil Boc a declarat joi ca este decis ca continue lupta pentru combaterea coruptiei si a evaziunii fiscale "pana la capat" si ca orice demnitar numit de primul-ministru va fi imediat demis daca Parchetul decide impotriva acestuia inceperea urmaririi penale, transmite Mediafax.

Premierul Emil Boc a asigurat joi ca va demite toti demnitarii numiti prin decizii de prim-ministru impotriva carora Parchetul a inceput urmarirea penala, destituirea de miercuri a lui Radu Marginean incadrandu-se in aceste criterii.

"Am demis si voi demite orice demnitar numit prin decizie a primului-ministru, demnitar impotriva caruia Parchetul a inceput urmarirea penala", a spus Boc, explicand ca demiterea lui Radu Marginean s-a facut in aceste conditii.

Boc a enumerat ca va demite de la nivel de secretar de stat, de subsecretar de stat, de sef de agentie, persoane numite prin decizie a primului-ministru.

"Vreau sa-i asigur pe toti ca decizia va fi la fel, daca Parchetul incepe urmarirea penala, va fi imediat destituit", a reiterat el, manifestandu-si speranta ca si autoritatile locale vor avea aceeasi atitudine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#demnitar, #urmarire penala, #emil boc, #parchetul general, #combaterea coruptiei si a evaziunii fiscale , #stiri Emil Boc