Boc spera ca soseaua de centura a Timisoarei sa fie gata in decembrie

Vineri, 17 Iulie 2009, ora 13:58
2595 citiri
Boc spera ca soseaua de centura a Timisoarei sa fie gata in decembrie

Premierul Emil Boc le-a spus, vineri, constructorilor care lucreaza la centura ocolitoare a Timisoarei, ca va veni si in august sa verifice stadiul lucrarilor, precizand ca pana in prezent e finalizata 53 la suta din lucrare si ca la 1 decembrie se va putea circula.

Emil Boc s-a intalnit si cu finantatorul lucrarii, reprezentantul bancii japoneze, caruia i-a multumit pentru rabdare si sprijin.

Alaturi de ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, Boc s-a oprit in patru dintre cele mai importante puncte de pe centura: intersectia drumului de la aeroport si varianta de ocolire, pasajul de nivel peste calea ferata Timisoara-Lipova, sensul giratoriu dintre DJ Timisoara - Lipova si varianta de ocolire si la sensul giratoriu dintre centura si DN 69, transmite corespondentul NewsIn.

"Centura ocolitoare inseamna un drum la care exista acces in locurile pe care le-ati vazut desenate.

Nu dam autorizatii ca sa-si faca toata lumea case pe langa, sa intre fiecare in centura ocolitoare si peste 3 ani sa ne mai trebuasca o centura care sa ocoleasca centura ocolitoare a orasului", a declarat la randul sau Radu Berceanu, referindu-se la autorizatiile de contructie care s-ar putea da de catre autoritati pentru casele care ar putea aparea langa centura.

"Ministrul a mai spus ca soseaua de centura are scopul de a devia traficul greu din oras. "Nu e o strada din Timisoara", a spus el. Premierul Emil Boc va vizita in cursul zilei de vineri si o ferma Smithfield. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Boc, # centura, # constructori , #stiri Emil Boc