Boc: Romania trece prin cea mai grea perioada de dupa cel de-al Doilea Razboi

Marti, 23 Februarie 2010, ora 17:41
1423 citiri
Boc: Romania trece prin cea mai grea perioada de dupa cel de-al Doilea Razboi

Emil Boc a declarat marti, la Adunarea Generala a Asociatiei Comunelor din Romania, ca tara noastra trece prin cea mai grea perioada de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, motiv pentru care va lua masuri "nu foarte placute", fara a specifica si care sunt acestea, informeaza NewsIn.

"Romania trece in acesti ani prin cea mai grea perioada dupa al Doilea Razboi Mondial. Asta inseamna ca avem de luat masuri, unele nu foarte placute, dar, cu siguranta, foarte necesare comunitatilor, ca sa mergem pe un drum bun si ca sa ne consolidam ca tara", a afirmat premierul Emil Boc.

De asemenea, premierul a precizat ca aceasta criza economica ne-a aratat si care sunt punctele slabe, dar si punctele tari, din punct de vedere economic.

"Avem unele puncte slabe legate de dezvoltarea economica. La prima boala economica majora, exista riscuri majore cu privire la functionarea tarii. Este o obligatie sa corectam derapajele aparute in ultimii 20 de ani", a afirmat Boc.

Primul ministru al Romaniei considera totodata ca, facand ce trebuie, putem depasi aceasta perioada dificila.

Altfel, la eveniment, premierul Boc a vorbit si de problema electrificarii satelor romanesti.

"Am decis ca anul acesta si anul viitor sa nu mai ramana niciun sat neelectrificat in Romania", a mentionat Boc, care a adaugat ca, in acest sens, va face un parteneriat cu Ministerul Economiei, un Memorandum, si in urmatoarele sedinte de Guven va fi pus pus in dezbatere.

 

#boc, #criza, #electrificare, #probleme, #romania, #sate , #stiri Emil Boc