Boc: Raportul pe justitie, cel mai bun raport tehnic pe care l-a primit Romania

Vineri, 18 Februarie 2011, ora 23:39
1246 citiri
Boc: Raportul pe justitie, cel mai bun raport tehnic pe care l-a primit Romania

Premierul Emil Boc a afirmat, vineri, la Ploiesti, ca raportul pe justitie al Comisiei Europene este, de departe, cel mai bun raport tehnic pe care il are Romania de cand este in mecanismul de cooperare si verificare pe justitie a Uniunii Europene, informeaza Mediafax.

In acest context, Boc a spus ca mai este de lucrat in ceea ce priveste situatiile in care Parlamentul opreste anchete judiciare. 

"Raportul pe justitie al Comisiei Europene a aratat ca Romania este pe drumul bun in ceea ce priveste mecanismul de cooperare si verificare pe justitie. Practic avem un raport obiectiv, echilibrat si de departe cel mai bun raport tehnic pe care il are Romania de cand este in acest mecanism de cooperare si verificare pe justitie in UE", a afirmat Emil Boc. 

Acesta a spus ca Romania trebuie sa se concentreze asupra situatiilor in care Parlamentul opreste o ancheta judiciara pentru ca parlamentarii nu doresc ca aceasta sa se desfasoare.

Boc a conchis ca raportul Comisiei Europene arata directia buna de reforma de sustinere a statului de drept si a justitiei in Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#raportul pe justitie, #justitie, #coruptie, #raport tehnic, #Raportul pe justitie al Comisiei Europene, #reforma , #stiri Emil Boc