Boc promite sindicatelor ca negociaza, dar legea e deja la Parlament

Marti, 06 Octombrie 2009, ora 12:36
937 citiri
Boc promite sindicatelor ca negociaza, dar legea e deja la Parlament

Premierul Emil Boc le-a promis marti sindicalistilor ca va continua discutiile cu ei pe legea unitara a pensiilor si in perioada in care proiectul de lege se afla in Parlament, anuntand ca legea a fost deja trimisa parlamentarilor in cursul acestei dimineti, informeaza NewsIn.

"Am venit la ministerul Muncii pentru a discuta cu partenerii sociali problemele revendicarilor sindicale in acest context si pentru a le prezenta motivele pentru care ne vom asuma in Parlament raspunderea pe legea pensiilor.

Pe perioada in care proiectul de lege este depus in Parlament, vom continua discutiile cu partenerii sociali pentru imbunatatirea legii pensiilor.

Parlamentul va stabili termenul in care se pot depune amendamente la noua lege, dupa care ne vom asuma raspunderea si abia dupa acea data se poate depune o motiune de cenzura", a declarat Boc, dupa intalnirea cu liderii confederatiilor sindicale.

Premierul a aminitit ca realizarea unei noi legi a pensiilor este una din conditiile pentru a avea asigurata finantarea deficitului bugetar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Toate drepturile bănești au fost distribuite către pensionari până la jumătatea lunii aprilie, transmite Compania Națională "Poșta Română" joi, 18 aprilie. Conform operatorului...
#boc, #parlament, #pensii, #sindicate , #stiri Emil Boc