Boc: Mi-am cumparat, ca orice roman, un iPad

Vineri, 17 Decembrie 2010, ora 12:27
1657 citiri
Boc: Mi-am cumparat, ca orice roman, un iPad

Prim-ministrul Emil Boc a declarat, joi, la Parlament, raspunzand unei intrebari, ca si-a cumparat, "ca orice roman", un iPad, pentru ca este mai comod, mai util si ii permite o comunicare online cu ministrii.

Intrebat de jurnalisti daca iPad-ul pe care il avea l-a primit de la Mos Craciun, premierul a raspuns: "Mi l-am procurat singur, asa incat Mosul nu a venit nici in avans, nici in alt fel. Mi-am cumparat, ca orice roman, un iPad, care are dorinta sa lucreze pe o asemenea formula de lucru".

Intrebat daca iPad-ul este mai comod decat un laptop, Boc a raspuns: "In primul rand ca dimensiunea este mult mai mica, in al doilea rand ca imi permite sa iau toate datele si sa mi le salvez si sa nu folosesc tot felul de alte instrumente ajutatoare. Nu in ultimul rand, sa pot avea o comunicare online cu ministrii, avand in vedere ca viteza de internet este foarte buna".

Surse apropiate premierului au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca Emil Boc si-a achizitionat o tableta iPad, pe care o foloseste pentru a se documenta atat la biroul de la Palatul Victoria, cat si pentru a pregati raspunsurile la conferintele de presa sau la discursurile din Parlament.

Seful Executivului a lucrat cu un astfel de dispozitiv inclusiv marti in Parlament, cu prilejul angajarii raspunderii Guvernului pe legile salarizarii, cand si-a consultat in mai multe randuri dispozitivul electronic inainte de a lua cuvantul de la tribuna Legislativului.

Boc utilizeaza iPad-ul personal si la conferintele de presa sustinute la Palatul Victoria.

In Romania, un iPad se vinde cu aproximativ 2500 de lei (versiunea de 16 GB), 3050 de lei (cea de 32 GB) si 3500 de lei iPad-ul cu 64 GB.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#boc, #ipad, #laptop , #stiri Emil Boc