Boc: Daca Romania era condusa de sindicate, era demult in colaps economic

Vineri, 07 Octombrie 2011, ora 10:55
1319 citiri
Boc: Daca Romania era condusa de sindicate, era demult in colaps economic

Premierul Emil Boc a declarat, vineri, in timpul unei vizite pe santierul autostrazii Arad-Timisoara, ca, daca sindicatele ar fi condus Romania, tara ar fi fost "demult in colaps economic", relateaza Mediafax.

Intrebat daca in cazul in care sindicalistii de la CNSLR Fratia vor picheta congresul de alegere a conducerii Comisiei nationale a PDL si sedinta Biroului Permanent National al PDL, ii va invita pe liderii sindicatului la discutii, Boc a spus ca va purta discutii cu acestia.

"Daca Romania era condusa de sindicate, atunci era demult in colaps economic si acest lucru se poate vedea raportandu-ne la ce se intampla in Europa. Sindicatele sunt parte a acestei tari, la fel ca toti romanii si ei au aceleasi responsabilitati sa mergem inainte", a spus Boc.

Reprezentantii CNSLR Fratia au afirmat ca este posibil sa picheteze lucrarile conventiei PDL de la Timisoara.

Premierul Emil Boc si ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, au vizitat, vineri dimineata, santierul autostrazii Arad-Timisoara.

Dupa vizita facuta, vineri dimineata, pe santierul autostrazii Arad - Timisoara, premierul Emil Boc si ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, vor participa, impreuna cu alti membri PDL ai Cabinetului, la deschiderea congresului de alegere a conducerii Comisiei nationale a PDL pentru infrastructura, energie si mediu si la o sedinta a Biroului Permanent National al PDL, unde sunt asteptati aproximativ 1.300 de democrat-liberali.

Potrivit organizatorilor, la acest eveniment, care va incepe la ora 10.00, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara (CRAFT), vor mai participa, printre altii, Elena Udrea, Roberta Anastase, Gheorghe Flutur, Sorin Frunzaverde, Ioan Oltean, Traian Igas, Mircea Toader, Gheorghe Ialomitianu, Daniel Funeriu, Valerian Vreme si Sulfina Barbu.

De asemenea, in cursul dupa-amiezii de vineri, la CRAFT va avea loc si o sedinta a Comitetului de Conducere Judetean al PDL Timis.

De la ora 13.00, tot la CRAFT, va avea loc o dezbatere cu tema "Regionalizare, reforma statului si masuri de relansare economica", eveniment la care vor participa presedintele PDL Emil Boc si alti 450 de invitati: oameni de afaceri, ministri ai PDL si membri din conducerea centrala a partidului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#criza, #criza economica, #criza financiara, #criza globala, #colaps economic, #boc, #sindicat , #stiri Emil Boc