Boc cere "solutii reci" pentru depasirea crizei economice

Miercuri, 27 Mai 2009, ora 11:50
1540 citiri
Boc cere "solutii reci" pentru depasirea crizei economice

Premierul Emil Boc a cerut membrilor Consiliului Economic Consultativ, din care fac parte reprezentanti ai administratiei si ai mediului de afaceri, sa evalueze impactul masurilor adoptate sau pregatite de Guvern, precum si "solutii reci" prin care criza economica sa poata fi depasita mai usor.

"Scopul acestei intalniri ar fi un raspuns la rece cu privire la principalele masuri care sunt in practica sau sunt in pregatire de catre Guvern, cum vedeti impactul lor.

In al doilea rand, ne-ar interesa la fel de pragmatic ce credeti ca ar trebui sa completeze setul de masuri existent pana in momentul de fata, in ce domenii strategice ar trebui apasata acceleratia si, din acest punct de vedere, cum am putea gasi niste solutii prin care actuala criza economica cu care ne aflam in plina batalie sa poata fi mai usor depasita.

Deci, feedback la rece pe ce am facut, solutii reci, dar benefice pentru ceea ce ar urma sa se intample in perioada urmatoare", le-a spus premierul membrilor Consiliului, potrivit Mediafax.

#boc, #criza, #depasire, #masuri , #stiri Emil Boc