Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Boc cere ministerelor plafonul de investitii pe 2012

Boc cere ministerelor plafonul de investitii pe 2012

Premierul Emil Boc a solicitat miercuri, in sedinta de Guvern, ministerelor care nu sunt incluse in Strategia fiscal-bugetara 2012-2014 sa propuna pana la 31 august limitele de cheltuieli proprii avute in vedere pentru proiectul de buget pe anul viitor.

"Ministerele trebuie sa prezinte Finantelor, pana la 31 august, plafonul de investitii pe care il prognozeaza pentru anul viitor, astfel incat acesta sa fie inclus in proiectul bugetului de stat pe 2012. Ministerul Finantelor Publice va negocia cu ministerele limitele de cheltuieli, iar apoi vor fi supuse aprobarii Guvernului", au precizat surse oficiale citate de Mediafax.

Premierul Emil Boc a discutat saptamana trecuta cu ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, si secretarii de stat din Ministerul Finantelor Publice despre limitele de cheltuieli pentru ordonatorii principali de credite, care vor fi incluse in proiectul bugetului de stat pe anul 2012. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1060 ori