Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Boc catre ministere: Aveti grija la reorganizarea agentiilor!

Boc catre ministere: Aveti grija la reorganizarea agentiilor!

Premierul Emil Boc le-a atras atentia reprezentantilor Ministerului pentru IMM-uri ca textul unei HG de punere in aplicare a restructurarii agentiilor stabilea 30 de zile pentru intrarea in vigoare a prevederilor, desi Legea de reorganizare indica alt termen, si a cerut ministerelor sa il respecte. 

"Sa aiba grija cei de la IMM-uri, sa nu mai formulati niciunii HG care sa fixeze intrarea in vigoare la alt termen decat cel prevazut de Lege", a spus Boc.

Guvernul s-a reunit luni intr-o sedinta pregatitoare pe tema elaborarii Hotararilor de Guvern necesare restructurarii agentiilor guvernamentale.


Potrivit declaratiilor de la inceputul sedintei, Secretariatul General al Guvernului (SGG) are zece proiecte de Hotarari de Guvern, din care doua se refera la departamentele comasate din SGG, iar opt - la agentiile aflate in subordinea Secretariatului sau in cea a premierului.


Toate cele zece Hotarari se afla in acest moment la ministerele Finantelor si Justitiei pentru obtinerea avizelor.


Ministerul Internelor a elaborat opt proiecte de HG, iar Agricultura are sapte proiecte de HG, din care una se refera la reorganizarea aparatului central al ministerului, iar sase la agentiile subordonate.


Ministerul Transporturilor a elaborat o singura Hotarare care se refera la 2 institutii subordonate. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1008 ori
Citeste mai multe despreboc ministere imm