Boc avertizeaza constructorii centurii Capitalei

Vineri, 05 Iunie 2009, ora 15:32
1098 citiri
Boc avertizeaza constructorii centurii Capitalei

Premierul Emil Boc i-a avertizat, vineri, pe constructorii care lucreaza la extinderea centurii de nord a Capitalei ca nu vor primi fonduri daca nu vor derula lucrarile conform graficului si daca vor invoca diferite probleme pentru a depasi termenul de finalizare.

El a inspectat, impreuna cu ministrul Transporturilor, santierul centurii de nord a municipiului Bucuresti, interesandu-se de stadiul lucrarilor, si a aratat ca Executivul va aloca fonduri doar firmelor care lucreaza corect la proiectele de investitii.

"Daca lucrarile sunt in graficul stabilit, veti avea resurse, daca veti invoca probleme si alte lucruri, nu veti avea bani. Stati cu piciorul pe acceleratie, veti avea resurse, nu stati, nu veti avea", a spus Boc muncitorilor.

El a amintit ca Executivul se bazeaza si pe imprumutul de 5 miliarde euro contractat de la Comisia Europeana pentru a finanta proiectele de investitii.

Seful Guvernului a verificat stadiul lucrarilor la centura Capitalei si in urma cu aproximativ doua saptamani, cand a remarcat ca proiectul are unele intarzieri.

Lucrarile de extindere la patru benzi a centurii de nord a Capitalei vor costa 253 milioane lei si vor fi executate pe trei tronsoane, cu fonduri de la bugetul de stat.

Centura de nord a Capitalei va face legatura intre DN1 Bucuresti-Ploiesti, Autostrada Bucuresti-Pitesti si Autostrada Soarelui.

 

3 aspecte și bune practici de avut în vedere atunci când investești la bursă
3 aspecte și bune practici de avut în vedere atunci când investești la bursă
Investițiile la bursă pot fi o modalitate eficientă de a-ți crește veniturile și de a-ți atinge obiectivele financiare pe termen lung, însă este recomandat să ai în vedere câteva...
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
#boc, #capitala, #centura, #constructii, #investitii, #muncitori , #stiri Emil Boc