Boc anunta ca trei ministere vor primi bani la rectificare

Vineri, 14 August 2009, ora 13:54
1121 citiri
Boc anunta ca trei ministere vor primi bani la rectificare

Primul ministru Emil Boc a declarat vineri, la Cluj, ca in urma rectificarii bugetare trei ministere vor primi suplimentari de fonduri, fiind vorba despre Justitie, Invatamant si Interne, transmite corespondentul NewsIn.

"La rectificarea bugetara vom avea resurse financiare pentru Ministerul Administratiei si Internelor, Educatiei, pentru ceea ce inseamna functionarea justitiei.

Vreau sa stie fiecare judecator, procuror din aceasta tara ca pentru ceea ce inseamna functionarea sistemului, bani pentru citatii, bani pentru asigurarea bazei materiale, bani pentru functionalitatea sistemului judiciar vor fi alocati in continuare.

Am facut deja unele ajustari financiare si sistemul judiciar va avea bani, la fel cum vom asigura resurse financiare suplimentare pentru MAI si pentru Educatie, pentru a asigura obligatiile salariale pe care statul le are fata de acesti functionari, repet, in limitele bugetului de stat", a spus Boc.

Mentionam ca judecatorii din Bucuresti, Cluj si alte orase din tara au protestat luna trecuta fata de subdimensionarea bugetului alocat instantelor, acuzand ca nu au bani de timbre pentru a trimite citatii si sunt presati de furnizorii de utilitati in ceea ce priveste plata unor facturi restante. Judecatorii au protestat prin intreruperea judecarii cauzelor. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
#asigurari, #boc, #citatii, #rectificari , #stiri Emil Boc