Boc: Anul viitor, in iunie, podul Calafat - Vidin trebuie sa fie gata

Vineri, 26 Februarie 2010, ora 15:41
3274 citiri
Boc: Anul viitor, in iunie, podul Calafat - Vidin trebuie sa fie gata

Premierul Emil Boc a declarat vineri, dupa ce a vizitat santierul podului Calafat-Vidin, ca lucrarea trebuie finalizata pana in iunie 2011 si a avertizat ca persoanele responsabile care nu isi fac treaba vor fi sanctionate "financiar si politic", informeaza NewsIn.

"Ce am vazut aici nu imi place. Se pierd bani europeni. Anul viitor in iunie trebuie sa avem podul gata (...) Cine crede ca avem timp de pierdut se inseala. Cine nu isi face treaba va fi sanctionat financiar si politic", a declarat Boc.

Guvernele Romaniei si Bulgariei au adoptat vineri, la Sofia, o declaratie comuna prin care solicita CE prelungirea, pana la 31 decembrie 2011, a termenului de eligibilitate a cheltuielilor aferente tuturor proiectelor celor doua state, aprobate in perioada 2000-2006 prin programul ISPA.

In lipsa acestor fonduri, finalizarea unor proiecte ca reabilitarea sectorului Drobeta Turnu Severin-Lugoj, sectorul Craiova-Drobeta Turnu Severin sau investitiile din zona Deltei Dunarii sau a litoralului Marii Negre ar putea fi intarziata.

"Contam pe un raspuns pozitiv din partea UE pentru ca asta inseamna sa utilizam eficient resursele pe care UE le pune la dispozitie", a spus Boc.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pod Calafat Vidin, # finalizare, # boc , #stiri Emil Boc