Berlusconi vine luni in Romania

Duminica, 29 Mai 2011, ora 19:28
1090 citiri
Berlusconi vine luni in Romania

Premierul Emil Boc si presedintelui Consiliului de ministri al Italiei Silvio Berlusconi participa luni la reuniunea interguvernamentala romano-italiana, a doua dupa cea care a avut loc in 2008, la Roma,pe agenda vizitei primului-ministru italian fiind preconizata si o intrevedere cu Traian Basescu, potrivit Newsin. 

Potrivit informatiilor furnizate de Executiv, reuniunea incepe luni, la ora 15.15, cu primirea oficiala a lui Silvio Berlusconi, la Palatul Victoria, si va continua cu o serie de convorbiri tête-à-tête intre primul-ministru roman si presedintele Consiliului de ministri al Italiei.

Ulterior, vor avea loc convorbiri bilaterale, la Palatul Victoria, intre ministrul Justitiei, Catalin Predoiu si Angelino Alfano, ministrul italian al Justitiei, intre ministrul Economiei, Ion Ariton si Paolo Romani, ministrul italian al economiei si finantelor, intre ministrul Comunicatiilor, Valerian Vreme si Paolo Romani, ministrul italian al economiei si finantelor, precum si intre ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas si Roberto Maroni, ministrul italian de interne.

Programul oficial include si convorbiri bilaterale la Ministerul de Externe intre ministrul de externe, Teodor Baconschi si Franco Frattini, ministrul italian de externe.

In jurul orei 17.00, la Palatul Victoria sunt programate declaratii de presa comune ale celor doi prim-ministri, urmate de fotografia de familie. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#silvio berluosconi, #emil boc, #intalnire boc berlusconi, #bucuresti , #stiri Emil Boc