Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Boc: "Prima Casa" continua in 2012

Boc: "Prima Casa" continua in 2012


Premierul Boc a afirmat ca programul "Prima Casa" continua si in 2012, la fel si programele pentru sprijinirea IMM-urilor precum fondul de garantare si contragarantare sau cardul Kogalniceanu.

"Avem in vedere continuarea programului "Prima Casa", care merge mai departe, asigurarea resurselor financiare pentru cardul Kogalniceanu, in vederea sprijinirii IMM-urilor, schemele de minimis pentru sprijinirea firmelor si a IMM-urilor, utilizarea fondului de garantare si contragarantare pentru IMM-uri care va salva si in 2012 foarte multe locuri de munca, precum si garantiile pe care le administram prin Eximbank sau prin Fondul de Garantare Agricola pentru fermieri. Aceste mecanisme vor avea sustinerea financiara de la buget pentru ca, repet, economia sa poata da resursele necesare consolidarii cresterii economice a Romaniei. Spun asta pentru ca vorbim totusi de crestere economica", a declarat Boc, in contextul prezentarii liniilor bugetului pe 2012, dupa o intalnire cu liderii democrat-liberali.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1613 ori