Radu Apostolescu iese din actionariatul eMAG. Cine preia participatia

Miercuri, 11 Iunie 2014, ora 08:49
2393 citiri
Radu Apostolescu iese din actionariatul eMAG. Cine preia participatia

Cel mai mare magazin online din regiune, emag.ro, a anuntat modificarea de actionariat prin decizia lui Radu Apostolescu de a-si vinde pachetul de actiuni detinut catre grupul Naspers si Iulian Stanciu.

"emag.ro anunta modificarea de actionariat prin decizia lui Radu Apostolescu de a-si vinde participatia de 8,4%. Actiunile detinute de acesta vor fi preluate in perioada urmatoare de catre Iulian Stanciu si de grupul Naspers", se arata intr-un comunicat al Dante International, potrivit Mediafax.

In prezent, magazinul online emag.ro este detinut de Dante International, al carei actionar principal este grupul sud-african Naspers - 70%, alaturi de Iulian Stanciu - 21,6% si Radu Apostolescu - 8,4%.

Valoarea tranzactiei nu a fost data publicitatii.

Lansat in 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica, emag.ro este unul dintre cele mai mari magazine online de pe piata romaneasca. Pentru acest an, retailerul online estimeaza vanzari de peste 260 milioane de euro, in crestere cu mai mult de 40% fata de 2013.

Grupul sud-african Naspers a intrat in actionariatul Dante in iulie 2012, cand a preluat 70% din actiuni.

La acea vreme, Dante International avea ca actionari Asesoft Distribution - 80,67%, Radu Apostolescu - 16,33% si Asesoft Web - 3%.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
#actionariat eMAG, #pachet actiuni Radu Apostolescu, #actiuni grupul Naspers, #actionari eMAG , #Stiri eMAG