eMAG estimeaza vanzari de 400 milioane lei de BlackFriday: lingouri de aur, un BMWi8 si pachete pentru nasteri, printre oferte

Joi, 08 Noiembrie 2018, ora 17:40
3390 citiri
eMAG estimeaza vanzari de 400 milioane lei de BlackFriday: lingouri de aur, un BMWi8 si pachete pentru nasteri, printre oferte
Foto: CC0 Creative Commons

eMAG estimeaza pentru acest an, de Black Friday, vanzari de 400 milioane lei, printre ofertele din acest an regasindu-se lingouri din aur, un BMWi8, pachete de servicii medicale pentru nasteri etc, conform datelor prezentate joi de Iulian Stanciu, CEO al companiei.

"Black Friday este cel mai asteptat eveniment de cumparaturi al anului. Conform studiilor pe care noi le facem, studii reprezentative realizate la nivel national, 88% dintre romani stiu de Black Friday. In 2012 erau doar 27%. Fata de anul trecut este o crestere de 9 puncte procentuale, de la 79% la 88%. 51% au declarat ca intentioneaza sa cumpere ceva de Black Friday fata de 16% in 2012 si 44% anul trecut", a explicat Stanciu.

eMAG a pregatit reduceri de 220 de milioane de lei si cea mai mare oferta de produse pentru clienti de Black Friday (16 noiembrie) . eMAG si cei peste 6.000 de selleri din Marketplace participanti in promotie pun la dispozitia clientilor 3 milioane de produse pentru ziua cu cele mai multe reduceri din an.

In acest an, in oferta eMAG vor fi incluse 50.000 de televizoare, 76.000 de smartphone-uri, 20.000 de laptopuri, 21.000 de frigidere, 15.000 de masini de spalat, 165.000 de electrocasnice mici, 235.000 de produse fashion, 100.000 de parfumuri si cosmetice, 300.000 de jocuri si jucarii, 190.000 de anvelope, 300.000 de produse pentru casa si gradina 30.000 de articole si echipament sportiv.

Printre produsele speciale din oferta se numara monede de aur de 22K si lingouri de aur de 24K, masini (Ford, Skoda, Volvo, Honda, Suzuki, BMW etc), inclusiv un BMWi8, motociclete (Aprilia, Piaggio, Kawasaki etc), ceasuri si bijuterii de lux (Cellini, Diamanti, Galt, Teilor), bilete la evenimente sportive: Formula 1 (Austria, Italia, Ungaria), Finala Champions League Madrid 2019, bilete la evenimente (Concert Metallica, Concert Andre Rieu, Concert Maroon 5, Electric Castle), pachete turistice: 19.000 de nopti de cazare - vacante de vara, vacante de iarna, croaziere si vacante exotice, parcuri de distractii (Disneyland, Europa Park, PortAventura), abonamente telefonie: Vodafone the Smart Black, the Super Black, servicii medicale: abonamente medicale, inclusiv nasteri de Blak Friday), abonamente stomatologice, experiente inedite: inchiriere si castele si conace, Escape Rooms, Catamarane etc.

Comenzile vor fi livrate pana pe data de 28 noiembrie. Clientii eMAG pot alege sa fie expediate prin curier sau vor putea fi ridicate din orice showroom eMAG, de la cele peste 600 de puncte de livrare deschise in parteneriat cu Posta Romana sau din unul dintre cele 40 de puncte de colectare Easy Box eMAG.

Logistica Black Friday din acest an este sustinuta si de noul depozit destinat produselor voluminoase, construit intr-un timp record, de doar 11 luni. Cu o suprafata de 126.000 de metri patrati (cat 20 de terenuri de fotbal sau de doua ori amprenta Casei Poporului) si o capacitate de 2 milioane de produse voluminoase mari si medii, noul spatiu este cel mai mare depozit din Sud-Estul Europei si este deja plin cu marfa pentru Black Friday, potrivit directorului companiei.

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#Black Friday eMAG, #oferte Black Friday 2018 , #Stiri eMAG