Seful eMAG: Black Friday va fi cel mai tare eveniment de shopping din Romania

Joi, 15 Noiembrie 2012, ora 13:55
6109 citiri
Seful eMAG: Black Friday va fi cel mai tare eveniment de shopping din Romania

eMAG.ro, cel mai mare magazin online din Romania, se pregateste pentru Black Friday 2012, care va avea loc in data de 23 noiembrie.

"Organizam Black Friday 2012 si va fi cel mai tare eveniment de shopping din Romania", a declarat pentru Business24 directorul general al companiei, Iulian Stanciu.

"Vom anuntat mai multe detalii in ziua de joi dupa-amiaza", a spus Stanciu.

Anul trecut, eMAG a avut 1,1 milioane de vizitatori, 90.000 de produse comandate si comenzi in valoare de opt milioane de euro.

In 2011, cand s-a dat startul Black Friday, intre 5 si 6 dimineata, peste 100.000 de vizitatori unici trecusera deja pe site-ul eMAG, generand peste 4.600 de comenzi.

Ce companii au anuntat oficial reduceri de Black Friday

Flanco

Flanco va continua si anul acesta reducerile de Black Friday, iar pregatirile pentru campanie vizeaza reduceri atat pe site-ul companiei, cat si in magazinele fizice, potrivit unei declaratii a directorului de marketing, Marina Zara.

F64

F64, cel mai mare retailer de aparate si echipamente foto din Romania, va avea reduceri de pana la 50% in ziua dedicata Black Friday 2012. F64 va avea reduceri atat pentru aparatele foto compacte, dar si pentru aparatele foto dedicate profesionistilor.

"Am pregatit deja stocul, avem mii de unitati care vor beneficia de reduceri. Actiunea de anul trecut a fost un real succes pentru noi, ne dorim ca anul acesta sa depasim rezultatele din 2011", a declarat Marian Alecsiu, manager general al F64 Studio.

In campania Black Friday la F64 Studio sunt incluse echipamente de la producatori precum Canon, Nikon, Fuji, Tamrac, Elincrom,Giottos, SanDisk, Olympus, Tamrac, Lowepro, Crumpler, Kata si Think Tank Photo.

Domo

Domo a anuntat ca va avea reduceri pentru toate produsele sale in perioada 19-23 noiembrie, atat in magazinele fizice, cat si pe website.

Domo Retail detine o retea nationala formata din 100 magazine cu peste 1000 angajati.

Koyos.ro

Magazinul online de produse IT&C Koyos.ro, va avea reduceri de pana la 80% cu ocazia Black Friday 2012, dupa cum au anuntat reprezentantii companiei. Magazinul va avea in cadrul ofertei promotionale si produse din categoria electrocasnice sau produse pentru baie.

Magazinul va da startul la Black Friday 2012 in data de 23 noiembrie, ora 06.00.

Looksexy.ro

Blue Grup, firma care detine magazinul online Looksexy.ro, specializat in comercializarea de articole de lenjerie intima, va avea o reducere de 20% la toate produsele sale in ziua de Black Friday 2012.

Lafemme.ro

TEX-AS GROUP, care detine retailerul online Lafemme.ro, specializat in vanzarea de haine, va avea in ziua de Black Friday 2012 reduceri de 25% la toate produsele din colectia noua.

Watchshop.ro

HCV International, care detine magazinul online Watchshop.ro, specializat in vanzarea de ceasuri, va oferi clientilor sai reduceri de pana la 80% in ziua de Black Friday 2012.

Elefant.ro

Elefant.ro, magazin online specializat in vanzarea de carti, a anuntat deja reduceri de 30% inaintea Black Friday 2012. Magazinul va avea oferte speciale si in data de 23 noiembrie.

Black Friday are o amploare atat de uriasa in Statele Unite, incat anul trecut s-au facut cumparaturi de peste 45 miliarde de dolari.

#Black Friday 2012, #Black Friday 2012 eMAG, #Black Friday Amazon, #Black Friday 2012 Flanco, #cand este Black Friday, #Black Friday eMAG oferta, #Black Friday reduceri, #Black Friday date , #Promotii