Vezi unde merge Elena Udrea in concediu

Sambata, 25 Iunie 2011, ora 23:15
1687 citiri
Vezi unde merge Elena Udrea in concediu

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, declara ca planurile sale de vacanta pentru aceasta vara sunt legate de vizitele saptamanale pe care le va face in tara in interes de serviciu, cand va petrece si "cateva zile linistite" si se va bucura de oferta turistica a tarii.

Prezenta in judetul Arad pentru a vizita orasele Pecica si Lipova, unde semneaza contracte de finantare pentru proiecte locale, Elena Udrea a fost intrebata de catre jurnalisti ce planuri de vacanta are pentru aceasta vara.

Udrea a raspuns ca va avea doar vizite de lucru in tara, ocazii cu care se va si relaxa.

"Mi-am dat seama ca mai am atat de multe de vizitat in Romania incat planurile mele de vacanta sigur se vor lega de statiunile romanesti de zonele turistice romanesti.

Chiar imi propun sa imi aleg asa, in fiecare saptamana, cate o destinatie: mai si fac cate o vizita de lucru, mai petrec si cateva zile de liniste si sa ma bucur de ce avem la noi acasa", a spus Udrea. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
#elena udrea, #concediu, #vacanta, #turism , #stiri Elena Udrea