Vezi de ce a intrat Udrea in politica

Duminica, 29 Mai 2011, ora 15:19
1341 citiri
Vezi de ce a intrat Udrea in politica

Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, a explicat duminica, la Pro Tv, ca a intrat in politica in momentul in care avea o situatia financiara foarte buna, astfel ca nu atingerea bunastarii a motivat-o, ci cariera si posibilitatea de a accede in functii din care sa faca "lucruri concrete pentru oameni", potrivit Newsin. 

Sefa PDL Bucuresti a fost intrebata despre situatia demnitarilor care, dupa ce intra in politica, incep sa afiseze tinute scumpe.

"Eu, cand am venit in politica, am venit cu Mercedes, eu asa am intrat in politica - cu Mercedes, cu genti, cu pantofi cu toc. Eu nu am venit la 30 de ani in politica si mi-am facut pe urma toate astea. Eu asa am venit. Ba, dimpotriva, pot sa spun ca un pic mai bine imi era inainte, din punct de vedere financiar", a sustinut Udrea.

"Dar nu asta e relevant. Sunt oameni care vin in politica si dupa aceea, dintr-o data, dau de bunastare, si este o realitate asta, si sunt oameni care vin in politica avand deja o bunastare si care zic eu, nu neaparat ii face mai buni, dar cu siguranta ii face mai putin sensibili la tentantiile pe care ti le ofera o functie.

Sunt oameni care vin in politica avand deja o situatie materiala buna si care vor sa faca o cariera, eu fac parte dintre acestia.

Deci mai putin am tentantii la genti si pantofi, ca le aveam dinainte", a explicat ministrul.

Elena Udrea a precizat ca vrea sa faca politica pentru a demonstra ca este capabila sa faca "lucruri concrete pentru oameni", ceea ce reprezinta si motivul pentru care si-a dorit functia de ministru, care este de natura administrativa. 

#elena udrea, #politica, #mercedes, #cariera politica , #stiri Elena Udrea