Udrea vrea sa restaureze manastirile din Suceava

Vineri, 26 Martie 2010, ora 09:06
1070 citiri
Udrea vrea sa restaureze manastirile din Suceava

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a semnat, joi, la Suceava, maicile-starete ale manastirilor Sucevita, Dragomirna si Moldovita contracte de finantare cu fonduri europene pentru lucrari de restaurare a lacaselor de cult, transmite corespondentul NewsIn.

Elena Udrea si maicile-starete ale manastirilor Sucevita, Dragomirna si Moldovita au semnat contracte de finantare in valoare de 9,3 milioane de euro, finantate prin Programul Operational Regional, pentru restaurarea, conservarea si modernizarea infrastructurii conexe a celor trei manastiri.

Elena Udrea a spus, dupa semnarea contractelor de finantare pentru cele trei manastiri, ca spera ca si alte manastiri din patrimoniul UNESCO sa beneficieze de fonduri europene.

Elena Udrea a primit de la maicile-starete mai multe oua incondeiate, printre care si un ou de strut, si o macheta a Manastirii Dragomirna. Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului a participat si la festivitatea de deschidere a programului de promovare a turismului "Paste in Bucovina", organizat de Consiliul Judetean Suceava.

Programul de promovare a turismului "Paste in Bucovina" este format din cinci componente - Drumul oualor incondeiate, Spovedeste-te in Bucovina, Veniti de luati lumina in Bucovina, Saptamana Luminata in Bucovina si Planteaza copacul tau in Bucovina.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#udrea, #manastiri, #contracte , #stiri Elena Udrea