Udrea vrea sa construiasca un Canal Dunare-Bucuresti

Miercuri, 20 Iulie 2011, ora 11:40
1568 citiri
Udrea vrea sa construiasca un Canal Dunare-Bucuresti

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, sustine ca ministerul pe care il conduce ar trebui sa se ocupe de "proiecte de anvergura" si a exemplificat prin constructia canalului Dunare-Bucuresti.

"Acum, cu atat mai mult cred ca trebuie ca MDRT sa se ocupe de proiecte de anvergura regionala, cu potential de dezvoltare economica a diverselor zone ale tarii, cum ar fi Canalul Dunare-Bucuresti, iar nu de proiecte locale, punctuale, care se refera la comunitati mici si care ar trebui derulate de primarii sau consilii judetene", scrie Elena Udrea, pe blogul personal.

Aceasta mai adauga ca "este nevoie de reorganizarea administrativ-teritoriala".

"Iata de ce este nevoie de reorganizarea administrativ-teritoriala - pentru a da sansa si proiectelor care depasesc granitele unui judet. Lucru care nu se poate face astazi, pentru ca sefii administratiilor locale deruleaza doar acele lucrari care le aduc voturi acolo unde candideaza. De aceea este greu sa gasesti o investitie ceruta Guvernului de o autoritate locala care sa foloseasca pentru doua sau mai multe judete", scrie Udrea pe blog.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#udrea canal dunare bucuresti, #udrea , #stiri Elena Udrea