Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Udrea vrea sa atraga investitori israelieni

Udrea vrea sa atraga investitori israelieni

Ministrul dezvoltarii regionale si turismului, Elena Udrea, s-a intalnit marti cu ambasadorul Statului Israel in Romania, Dan Ben-Eliezer, cu care a discutat despre masurile care pot fi intreprinse in vederea cresterii circulatiei turistice intre Romania si Israel.

De asemenea, potrivit unui comunicat transmis marti de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, discutiile dintre cei doi oficiali au vizat si caracteristicile specifice ale pietelor turistice din cele doua tari.

Ministrul Elena Udrea a subliniat, totodata, importanta atragerii unor investitii israeliene in Romania, axate pe dezvoltarea sectorului turistic, inclusiv prin intermediul derularii unor initiative de tipul Parteneriatului Public Privat.

"Un accent aparte a fost pus pe utilitatea schimburilor de experienta in domenii de interes reciproc, precum turismul rural/eco si cel de sanatate, in acest sens convenindu-se ca subiectul sa fie dezvoltat si cu ocazia viitoarei vizite in Romania a ministrului israelian al turismului, Stas Misezhnikov, prevazuta a avea loc in anul 2011", se arata in comunicat.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1384 ori
Citeste mai multe despreudrea turism investitii