Udrea vrea ca trusturile de presa sa promoveze gratuit turismul intern

Luni, 06 Iulie 2009, ora 19:51
1178 citiri
Udrea vrea ca trusturile de presa sa promoveze gratuit turismul intern

Ministerul Turismului si Consiliul Consultativ pentru Turism vor ca trusturile de presa sa sustina gratuit campania "Turist in Romania", a declarat, luni, dupa o sedinta a consiliului, ministrul de resort, Elena Udrea.

"In urma acestei sedinte am decis impreuna cu Consiliul Consultativ sa formulam un apel pentru toate trusturile de presa sa sustina gratuit campania «Turist in Romania», iar banii economisiti sa fie investiti in infrastructura turistica", a afirmat Udrea.

Ea a adaugat ca televiziunile ar urma sa sprijine campania, gratuit, cu clipuri video, radiourile cu clipuri audio, iar presa scrisa cu publicarea unor machete.

"Vor fi promovate litoralul, delta, muntele, turismul cultural si religios, agroturismul si ecoturismul. Acum am facut apelul si in scurt timp o sa-l formulam si in scris. Asteptam un raspuns in aceasta saptamana", a spus Udrea.

Ea a adaugat ca daca institutiile de presa vor refuza propunerea, Ministerul Turismului va continua procedurile de achizite publica pentru promovare, urmand "sa cheltuie banii" pentru campanie.

Consiliul Consultativ al Turismului reuneste reprezentanti ai Ministerului Turismului, ai organizatiilor patronale si sindicale si ai asociatiilor nationale profesionale care activeaza in industria turismului.

Saptamana trecuta, Ministerul Turismului a rugat companiile de publicitate sa puna la dispozitia institutiei, gratuit, panourile de tip outdoor pe care le au disponibile in perioada 10 iulie - 31 august, pentru promovarea turismului intern. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Între 62,8 şi 75,6 miliarde de euro sau 28,5% - 34,3% din PIB, atât a adus turismul Greciei în 2023, conform unui studiu al Confederaţiei Turistice Elene (INSETE), informează publicaţia...
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
#udrea, #presa, #turism, #ministru, #guvern, #boc , #stiri Elena Udrea