Udrea: viitoarele campanii electorale vor fi pe Internet

Joi, 09 Decembrie 2010, ora 12:06
1248 citiri
Udrea: viitoarele campanii electorale vor fi pe Internet

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat joi, in cadrul unui eveniment despre turismul romanesc, ca aproape toti politicienii romani sunt "atenti la ce se intampla pe Internet" si ca viitoarele campanii electorale se vor desfasura prin intermediul mediului online.

"Pe Internet putem afla oricand, orice. Mai degraba uit acasa telefonul, dar nu si iPhone-ul, care ma ajuta sa aflu orice. Politicienii acorda si ei o mare atentie la ce se intampla pe Internet. Mai toti au conturi de Facebook, bloguri. Campaniile electorale viitoare se vor desfasura prin intermediul Internetului, pentru ca toata comunicarea se muta acolo.

Mesajul ajunge mult mai usor la oameni, decat prin intermediul clipurilor la televizor sau a panourilor electorale. Se pare ca si presa online va castiga teren in fata celei traditionale", a spus Elena Udrea.

In opinia acesteia, toata lumea foloseste Internetul pentru promovare, pentru cunoastere.

"Daca nu esti acolo, nu existi", a precizat ministrul Elena Udrea, la un eveniment de prezentare a retelei Facebook ca instrument de marketing pentru promovarea domeniului turismului.

"Pe Internet putem cumpara vacante, putem verifica destinatii de vacanta, servicii, costuri. Astept ca Romania sa devina, prin intermediul promovarii prin Internet, una din principalele destinatii de turism din Europa Centrala si de Sud-Est, din Europa si, de ce nu, din afara continentului", a adaugat Elena Udrea.

Ministrul a vorbit, totodata, si de importanta comunicarii interumane pe Internet, care a trecut de la instrumentele clasice la cele online.

"Sunt utilizator al retelelor de socializare. Si eu am cont de Facebook", a subliniat Udrea.

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului a mentionat si ca, din primavara lui 2011, Romania va fi promovata din punct de vedere turistic pe reteaua Facebook.

De asemenea, Elena Udrea anuntase la inceputul lunii noiembrie ca MDRT a decis sa foloseasca Facebook, cea mai importanta platforma de social media din lume, pentru promovarea imaginii Romaniei si pentru cresterea numarului de turisti care ne viziteaza tara. Croatia, Austria, Spania isi promoveaza, de exemplu, tara prin Facebook.

#campanii, #electorale, #internet, #udrea , #stiri Elena Udrea