Udrea si Ontanu au inaugurat locuinte in cartierul Colentina

Marti, 11 Ianuarie 2011, ora 11:58
1675 citiri
Udrea si Ontanu au inaugurat locuinte in cartierul Colentina

Ministerul dezvoltarii regionale si turismului, Elena Udrea, si primarul sectorului 2 al Capitalei, Neculai Ontanu, au inaugurat marti 69 de noi unitati locative din ansamblul de locuinte pentru tineri construite in regim ANL din cartierul Colentina din Bucuresti, transmite NewsIn.

Astfel, au fost inaugurate 20 locuinte pentru tineri si 49 pentru chiriasii evacuati, dupa ce, in luna decembrie 2010, au fost inaugurate alte 97 unitati locative din ansamblul care cuprinde un total de 166 unitati locative (76 garsoniere si 90 apartamente cu doua camere), beneficiarii fiind tineri cu varsta de pana la 35 ani, care isi desfasoara activitatea in sectorul 2 (117 locuinte) si persoane evacuate din locuinte retrocedate (49 locuinte).

Amplasamentul a fost construit in patru etape, fiecare bloc avand patru nivele plus mansarda si 83 de locuinte. Primele doua blocuri au fost date in folosinta in 2008, iar celelalte doua in decembrie 2010.

Valoarea investitiei in constructia celor doua blocuri date in folosinta la sfarsitul anului trecut se ridica la 20 milioane lei, cate 10 milioane lei pentru fiecare bloc.

De asemenea, Primaria sectorului 2 a suportat cu doua milioane lei investitiile de viabilizare a terenurilor pe care se afla cele patru blocuri ANL (pentru retelele de gaze, apa, canalizare, electricitate si telefonie amenajarea aleilor de acces si construirea parcarilor de resedinta).

Totodata, in 2011, primarul Neculai Ontanu, impreuna cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si cu Ministerul Apararii Nationale, vor incepe constructia a inca 3.548 de apartamente sociale, dintre care 2.100 in orasul Pantelimon, 1.400 pe strada Fabrica de Glucoza si 48 pe strada Aurului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#udrea, #ontanu, #locuinte, #inaugurare, #cartierul colentina , #stiri Elena Udrea