Udrea: PDL poate sa anunte ca a scos Romania din criza

Vineri, 18 Februarie 2011, ora 23:22
1558 citiri
Udrea: PDL poate sa anunte ca a scos Romania din criza

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a afirmat, vineri, la Ploiesti, ca PDL poate sa anunte ca a scos Romania din criza, precizand ca PDL conduce doar jumatate din tara la nivel local, cealalata jumatate fiind condusa de PSD si PNL, transmite Mediafax.

"PDL poate sa anunte, dupa ultimile date oficiale care au fost publicate, ca PDL a scos Romania din criza", a afirmat, vineri, Elena Udrea, in discursul sau tinut in cadrul Conferintei Judetene a PDL Prahova. 

Ministrul Dezvoltarii Regionale a mai afirmat ca drumul Romaniei de acum inainte are "o tinta pozitiva" si ca meritul pentru acest lucru este, in primul rand, al presedintelui PDL, premierul Emil Boc. 

"Dumnezeu a vrut sa guvernam in cea mai grea perioada economica din ultimii 80 de ani", a spus Udrea, adaugand ca partidul sau a demonstrat ca este "altfel de partid" care nu s-a ferit sa ia masuri nepopulare, care a adus scadere in preferintele electoratului, dar care a facut bine. 

Udrea a mai spus ca la nivel local doar jumatate de tara este condusa de PDL, cealalta jumatate fiind condusa de PSD si PNL. 

"Daca vorbim de eventuala coruptie a puterii hai sa vedem ce se intampla in Teleorman, Constanta si, de ce nu, Arges", a spus Udrea.

Ministrul Turismului a transmis ca mesaj politic delegatiilor la Conferinta Judeteana PDL Prahova ca membrii de partid trebuie sa mai faca si politica si ca trebuie sa fie optimisti in privinta faptului ca PDL poate castiga alegerile din 2012. 

La Ploiesti, are loc vineri Conferinta judeteana de alegeri a PDL Prahova, organizatie condusa de presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase.

La eveniment participa, printre altii, premierul Emil Boc, ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, liderul deputatilor democrat-liberali Mircea Toader, precum si deputalul Sever Voinescu.

#criza, #PDL, #elena udrea, #criza financiara, #ministrul turismului , #stiri Elena Udrea