Udrea nu exclude remanierea Guvernului sau trecerea unei motiuni de cenzura

Miercuri, 26 Mai 2010, ora 09:33
1361 citiri
Udrea nu exclude remanierea Guvernului sau trecerea unei motiuni de cenzura

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, nu exclude posibilitatea ca o motiune de cenzura sa treaca, si nici o posibila remaniere guvernamentala.

Intrebata de MEDIAFAX ce sanse ar avea o motiune de cenzura, Udrea a raspuns ca nu este "total exclus".

"Pe de alta parte, sunt sanse putine pentru o motiune de cenzura, pentru ca nu vad cum. Sper ca parlamentarii au un minim de ratiune si sa inteleaga ca o criza politica acum ar fi ultimul lucru care ne-ar mai trebui. Destul ca ultimele patru luni din anul 2009 nu s-au putut lua masurile de care aveam nevoie pentru ca nu aveam guvern", a spus Udrea.

Ea a adaugat ca spera ca parlamentarii sa inteleaga ca nu este o problema a PDL, ci problema intregii clase politice cum reuseste sa se concentreze pe rezolvarea crizei economice, fara sa creeze si o criza politica.

"Asta ar fi ultimul lucru de care am avea nevoie", a adaugat ea.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat vineri ca, in momentul in care Guvernul isi va asuma raspunderea pe proiectul de lege care include masurile de austeritate PSD va depune o motiune de cenzura care va contine revendicarile sindicatelor, alaturi de alte puncte specifice unui partid social-democrat. PNL a anuntat ca va vota motiunea de cenzura.

Referitor la o eventuala remaniere a Guvernului in acest an, Udrea a spus ca nimic nu este exclus.

"Cel putin ultima perioada arata ca lucrurile evolueaza neasteptat. Dar nu se vorbeste de remaniere in mod serios. Sa faci acum o remaniere e foarte complicat, cand ai de implementat aceste masuri. Sa schimbi in momentul acesta Guvernul... in primul rand ca-ti ia timp", a mai spus Udrea.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#udrea ramaniere motiune cenzura guvern , #stiri Elena Udrea