Udrea: Ministerul Dezvoltarii trebuie sa detina controlul proiectelor pe care le finanteaza

Joi, 04 Martie 2010, ora 12:25
1570 citiri
Udrea: Ministerul Dezvoltarii trebuie sa detina controlul proiectelor pe care le finanteaza

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) trebuie sa detina controlul asupra proiectelor pe care le finanteaza, si nu autoritatile locale, care "isi urmaresc interesele personale sau de partid", a declarat, joi, ministrul de resort, Elena Udrea.

"De regula proiectele corespund intereselor personale sau de partid ale autoritatilor locale si nu cu programul ministerului. Vrem ca ministerul sa decida care sunt proiectele de reabilitare termica a retelelor de canalizare sau a drumurilor care se finanteaza, avand in vedere ca orice investitie trebuie sa aduca inapoi bani la buget ", a spus Udrea, la seminarul Mediafax Talks about Construction.

Udrea a spus ca ministerul va implementa o strategie pentru a prioritiza investitiile in locurile unde posibilitatile de a se intoarce banii in economie sunt mai mari.


De asemenea, ministrul a spus ca doreste ca la licitatiile institutiei ofertantii sa se prezinte, alaturi de o solutie clasica, si cu una alternativa "care poate fi mai putin costisitoare". 

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#udrea, # reabilitare termica, # proiecte, # investitii , #stiri Elena Udrea