Udrea investeste 38 mil lei in modernizarea parcurilor bucurestene

Joi, 02 Iunie 2011, ora 15:20
1209 citiri
Udrea investeste 38 mil lei in modernizarea parcurilor bucurestene

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a semnat joi cele cinci contracte aferente proiectelor finantate prin Programul Operational Regional si incluse in Planul Integrat de Dezvoltare Urbana pentru zonele Ion Creanga si Baicului din Capitala, in valoare totala de 38 mil. lei.

Cele doua proiecte din zona Ion Creanga vizeaza imbunatatirea accesibilitatii si mobilitatii in zona, a incluziunii sociale, egalitatii de sanse si cresterea calitatii serviciilor sociale, precum si dezvoltarea si diversificarea activitatilor economice prin atragerea de investitii strategice si dezvoltarea mediului de afaceri in mod durabil.

Valoarea totala a proiectului "Crearea unui parc de utilitate publica in cartierul Ion Creanga", care se va derula timp de 12 luni, este de 9.705.063 lei.

Totodata, valoarea totala a proiectului "Sistem de supraveghere video si management informational pentru cresterea sigurantei sociale si prevenirea criminalitatii in arealul Ion Creanga", care se va derula pe durata a 12 luni, este de 3.633.845 lei.

De asemenea, cele trei proiecte din zona Baicului urmaresc imbunatatirea nivelului de trai al locuitorilor din zona prin imbunatatirea accesibilitatii si mobilitatii in zona Baicului, cresterea gradului de ocupare, asigurarea de oportunitati egale tuturor categoriilor sociale, prin asigurarea accesului la educatie si formare, servicii medicale si sociale, imbunatatirea infrastructurii de baza si dezvoltarea si diversificarea activitatilor economice prin atragerea de investitii strategice si dezvoltarea mediului de afaceri in mod durabil.

Valoarea totala a proiectului "Modernizare strazi zona Baicului", care se va derula timp de zece luni, este de 17.485.452 lei. Valoarea totala a proiectului "Amenajare arhitecturala si peisagistica in zona Baicului", care se va derula pe durata a 12 luni, este de 3.786.494 lei. 

Valoarea totala a proiectului "Sistem supraveghere video si management informational pentru cresterea sigurantei sociale si prevenirea criminalitatii in arealul Baicului", care se va derula timp de 12 luni, este de 3.499.702 lei.

3 aspecte și bune practici de avut în vedere atunci când investești la bursă
3 aspecte și bune practici de avut în vedere atunci când investești la bursă
Investițiile la bursă pot fi o modalitate eficientă de a-ți crește veniturile și de a-ți atinge obiectivele financiare pe termen lung, însă este recomandat să ai în vedere câteva...
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
#elena udrea, #modernizarea parcurilor bucurestene, #parcuri, #investitii, #udrea , #stiri Elena Udrea