Udrea incurajeaza remanierea dupa performanta la ministere

Vineri, 08 Iulie 2011, ora 17:42
1088 citiri
Udrea incurajeaza remanierea dupa performanta la ministere

Ministrii care nu au facut performanta trebuie remaniati, declara, vineri, Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, care admite ca doar premierul poate decide acest lucru, adaugand ca "intotdeauna gasesti pe cineva care sa faca macar cat ai facut tu" si ca inclusiv la ministerul ei se putea face mai mult. 

Ea a spus ca nu se simte vizata de verificarile care se fac in cazul fondurilor europene. "Nu ma simt vizata, dar se putea face mult mai mult.

Se puteau absorbi mult mai multe fonduri chiar si la ministerul pe care il conduc. Insa tine foarte mult si de ceea ce fac beneficiarii, iar beneficiarii in cazul nostru sunt primariile si consiliile judetene", a explicat ministrul Turismului.

Udrea a mai spus ca ministrii care nu au facut performanta trebuie remaniati, insa numai premierul Emil Boc decide acest lucru.

"Domnul Boc ne poate spune daca remaniaza pe cineva sau nu. Cei care nu au facut performanta in fruntea ministerelor lor, nu ma refer doar la fondurile europene, trebuie remaniati.

Nimeni nu este de neinlocuit si intotdeauna gasesti pe cineva care sa faca macar cat ai facut tu", a afirmat Udrea.

Si secretarul general al PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca se discuta in partid despre remaniere, dar aceasta "chestiune este exclusiv" sarcina premierului.

Premierul Emil Boc le-a reprosat ministrilor ca nu si-au respectat angajamentele privind cresterea volumului de fonduri europene atrase, asumate inclusiv in sedinta de guvern la care a participat si presedintele Traian Basescu, si le-a cerut explicatii, solicitand si un raport in maxim o saptamana.

La discutii au participat ministrii Comunicatiilor, Administratiei si Internelor, Educatiei si Dezvoltarii Regionale, restul institutiilor fiind reprezentate la nivel de secretar de stat.

#elena udrea, # udrea, # remaniere, # ministrii , #stiri Elena Udrea