Udrea: imi platesc singura elicopterul pentru deplasari

Miercuri, 29 Septembrie 2010, ora 15:52
1375 citiri
Udrea: imi platesc singura elicopterul pentru deplasari

Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, scrie pe blog ca ministerul sau nu detine, spre deosebire de alte institutii, un elicopter pentru a deplasa prin tara, drept urmare plateste din banii proprii sa se deplaseze cu un astfel de mijloc, relateaza NewsIn.

Udrea relateaza ca in medie trei zile pe saptamana este plecata in tara pentru semnarea unor contracte derulate prin Programul Operational Regional si ca i se intampla sa mearga intr-o singura zi in localitati din colturi opuse ale tarii, drept pentru care este nevoita sa apeleze la un elicopter, pe care si-l achita singura.

"Ministerul pe care-l conduc are investitii si contracte in derulare aproape in fiecare localitate din aceasta tara.

Spre deosebire de alte ministere, nu dispune insa de un elicopter care sa asigure transportul dintr-o parte in alta.

Stiu pe propria-mi piele cum este sa circuli pe soselele Romaniei.

Evident, deplasarea se face foarte greoi in astfel de momente.

Spre exemplu, astazi, de la Arad, trebuie sa merg la Sedinta de Guvern.

Asa ca, pe langa masina si avion de linie, uneori mai folosesc si elicopterul. Pe care mi-l platesc chiar eu, pentru a satisface curiozitatea unora din presa.

De altfel, nici masina pe care o folosesc nu este de la minister. Si asta pentru a nu lasa loc de speculatii inutile", spune ministrul, care arata ca face aceste precizari pentru a da replica "unor clevetitori".

"Se gasesc mereu clevetitori, care, in loc sa aprecieze munca de teren pe care o fac (si care este destul de obositoare), sunt degraba aruncatori de fumigene de presa.

In loc sa se vorbeasca despre contractele pe care le semnam si de utilitatea lor pentru comunitate, cum o sa imbunatateasca infrastructura dintr-o localitate sau alta, se vorbeste despre faptul ca m-am deplasat cu elicopterul la fata locului.

Sigur, as putea sa stau la birou, la Bucuresti, sa beau cafea si sa citesc rapoarte despre ce se intampla cu activitatea ministerului.

Mi-ar fi infinit mai usor. Prefer sa fiu la fata locului, sa vorbesc cu oamenii, sa vad cum merg lucrurile si sa incerc sa ajut", incheie ministrul. 

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#udrea, # elicopter, # deplasari , #stiri Elena Udrea