Udrea: Guvernul a luat mai multe masuri pentru a sprijini investitorii

Vineri, 30 Septembrie 2011, ora 15:31
1047 citiri
Udrea: Guvernul a luat mai multe masuri pentru a sprijini investitorii

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat, vineri, la Sfantu Gheorghe, ca Guvernul a luat mai multe masuri pentru a sprijini investitorii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Sunt foarte multe masuri care s-au luat si care nu neaparat au fost cunoscute, pentru ca ele sunt si foarte tehnice, dar care sprijina investitorii", a spus Udrea.

Ministrul a afirmat ca principalul lucru pe care Guvernul va trebui sa il faca este sa fie mai atent la sectorul privat, pentru a reusi sa ii convinga pe investitori sa aleaga Romania pentru a-si derula investitiile si de a nu ii pierde pe cei care "de multe ori" din cauza "nepasarii unor functionari publici" prefera sa plece in alte parti.

"Cred ca principalul lucru pe care trebuie sa il facem este sa fim mai atenti la sectorul privat, sa fim mai atenti in a reusi sa convingem investitorii, cu ceea ce face Guvernul, sa aleaga Romania pentru a-si derula investitiile si sa nu ii pierdem pe cei care vin si bat la portile noastre, la portile institutiilor romanesti, si de multe ori, din cauza nepasarii unor functionari publici, prefera sa plece in alte parti", a afirmat Udrea.

Elena Udrea a adaugat ca, in opinia sa, acesta a fost si semnalul pe care a vrut sa il transmita presedintele Traian Basescu si anume ca de multe ori aparatul administrativ blocheaza accesul investitorilor pe piata romaneasca.

"Cred ca acesta a fost si semnalul pe care l-a tras presedintele Traian Basescu, stiind ca de foarte multe ori aparatul administrativ, functionarimea blocheaza accesul investitorilor pe piata romaneasca.

Cred ca este treaba politicienilor, a noastra la nivel central si local, sa deblocam atunci cand se intampla aceste blocaje artificiale create de nepasarea unor functionari", a spus Udrea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
Dacă ai reușit să economisești o anumită sumă de bani și cauți soluții de a o multiplica, ai ajuns unde trebuie. Totuși, înainte de a lua o decizie, este important să stabilești ce...
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
#udrea, #guvern, #investitori, #boc investitii , #stiri Elena Udrea