Udrea: Gestul lui Basescu privind Legea pensiilor nu este legat de frica de suspendare

Vineri, 08 Octombrie 2010, ora 14:12
951 citiri
Udrea: Gestul lui Basescu privind Legea pensiilor nu este legat de frica de suspendare

Ministrul Turismului, Elena Udrea, spune ca retrimiterea la Parlament a Legii pensiilor nu are nicio legatura cu intentia opozitiei de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu, ultimul lucru de care poate fi banuit acesta "este sa-i fie frica de ceva, cu atat mai putin de suspendare", relateaza Mediafax.

Prezenta joi la Husi, in judetul Vaslui, pentru semnarea a doua proiecte pe infrastructura, in valoare de 160 milioane de lei, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat ca retrimiterea spre analiza a Legii pensiilor in Parlament este una cat se poate de justificata, avand in vedere ca decizia a fost luata in urma discutiilor purtate cu diverse femei din Romania.

"Ma bucur ca Legea pensiilor a fost declarata constitutionala. Acest lucru arata ca legea a fost votata in Parlament cu respectarea principiilor Constitutiei.

Acum urmeaza sa o adoptam in forma in care a cerut-o presedintele.

Ne vom mobiliza la vot si vom vota in forma modificata. Motivul reintoarcerii este acela de a fi in acord cu ceea ce gandesc femeile si la ceea ce gandeste majoritatea populatiei.

Au fost si discutii si multe femei au dorit ca varsta de pensionare sa fie mai mica.

Reintoarcerea spre analiza a acestei legi nu are nicio legatura cu intentia opozitiei de a-l suspenda pe presedinte.

Ultimul lucru de care il putem banui pe presedintele Basescu este sa-i fie frica de ceva, cu atat mai putin de suspendare", a declarat, joi, Elena Udrea.

Elena Udrea a fost prezenta, joi, la Husi, unde a semnat doua proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii in municipiile Vaslui si Husi, in valoare de 160 milioane de lei. 

#udrea, # basescu, # legea, # pensiilor , #stiri Elena Udrea