Udrea, contracte de 24,6 milioane euro pentru proiecte in Capitala si judetul Ilfov

Marti, 14 Septembrie 2010, ora 16:42
1179 citiri
Udrea, contracte de 24,6 milioane euro pentru proiecte in Capitala si judetul Ilfov

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a semnat marti trei contracte de finantare prin Programul Operational Regional, in valoare totala de 24,6 milioane euro, pentru Regiunea de Dezvoltare Bucuresti-Ilfov, potrivit unui comunicat emis marti de minister si preluat de NewsIn.

Proiectele vizeaza imbunatatirea infrastructurii de transport regionale si dotarea serviciilor pentru interventii de urgenta din regiune.

Beneficiarii Proiectului "Dezvoltarea si dotarea serviciilor profesioniste pentru interventii in situatii de urgenta in regiunea Bucuresti-Ilfov" sunt Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta "Dealul Spirii" al municipiului Bucuresti si "Codrii Vlasiei" al judetului Ilfov impreuna cu cei peste 2.200.000 de locuitori din Bucuresti si judetul Ilfov.

Prin proiect vor fi achizitionate 36 autospeciale pentru interventii in situatii de urgenta si 2 centre de comanda si control mobile, astfel incat timpul de raspuns pentru acordarea ajutorului calificat va fi diminuat considerabil.

Valoarea totala a proiectului este de 10,68 milioane euro.

Proiectul "Modernizarea infrastructurii rutiere in orasul Chitila, judetul Ilfov - etapa a II-a", al carui beneficiar este u.a.t.

Chitila, urmareste cresterea gradului de accesabilitate in interiorul orasului Chitila prin preluarea fluxurilor majore ale orasului pe directia drumului national/centura municipiului Bucuresti, conectarea orasului la reteaua drumurilor nationale si regionale, cresterea sigurantei circulatiei si reducerea timpului de calatorie.

Valoarea totala a proiectului este de 5,8 milioane euro.

De asemenea, prin proiectul "Modernizare sistem rutier pe DJ 200, Centura Stefanesti-Dascalu-Gradistea, km 6+200 - km 27", al carui beneficiar este u.a.t. judet Ilfov, vor fi modernizati 20,8 km de drum, vor fi realizate 162 de podete si 14.800 m trotuare noi.

Valoarea totala a proiectului este de 8,119 milioane euro. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#udrea, # contracte, # transport , #stiri Elena Udrea