Udrea are la dispozitie un buget de peste 2 miliarde lei

Marti, 05 Ianuarie 2010, ora 12:03
1173 citiri
Udrea are la dispozitie un buget de peste 2 miliarde lei

Bugetul pe 2010 al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, in valoare de 2.078.966.000 lei, a fost avizat marti in unanimitate de comisiile reunite de administratie publica ale Senatului si Camerei Deputatilor, scrie NewsIn.

Bugetul pe 2010 al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, in valoare de 2.078.966.000 lei, a fost avizat marti in unanimitate de comisiile reunite de administratie publica ale Senatului si Camerei Deputatilor.

Ministrul de resort Elena Udrea a precizat faptul ca acest buget este cu 31% mai mic dupa ultima rectificare, adica fata de bugetul initial al celor doua ministere, al Turismului si al Dezvoltarii Regionale, si cu 38% mai mic decat bugetul initial al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Locuintei de anul trecut.

"Sper intr-o colaborare asa cum a inceput inca de la audierile mele pentru functia de ministru", a mai afirmat Elena Udrea.

Comisia pentru administratie publica, amenajarea teritoriului si echilibru ecologic a Camerei Deputatilor si Comisia pentru administratie publica, organizarea teritoriului si protectia mediului a Senatului au dat un aviz favorabil, iar raportul urmeaza sa fie elaborat de comisiile de buget-finante.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Între 62,8 şi 75,6 miliarde de euro sau 28,5% - 34,3% din PIB, atât a adus turismul Greciei în 2023, conform unui studiu al Confederaţiei Turistice Elene (INSETE), informează publicaţia...
#minister, #dezvoltarii, #regionale, #turism, #buget, #miliarde , #stiri Elena Udrea