Udrea a inaugurat o scoala de 2 mil lei in Capitala

Luni, 20 Decembrie 2010, ora 01:01
1910 citiri
Udrea a inaugurat o scoala de 2 mil lei in Capitala

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a inaugurat duminica o sala de sport la scoala Generala nr. 136, din sectorul 5 al Capitalei, proiect de circa 2 milioane lei al Companiei Nationale de Investitii, arata Newsin.

Sala de educatie fizica are 50 de locuri si este realizata, dupa un proiect tip, de CNI SA, potrivit oficialilor Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

"Lucrarile de executie au fost contractate in anul 2007, dar, intrucat societatea castigatoare in urma licitatiei a intrat, intre timp, in insolventa, a fost organizata o noua procedura de achizitie publica, astfel ca, in luna octombrie 2010, a fost posibila incheierea unui contract cu o alta societate, care a finalizat lucrarile restante (montaj covor suprafata de joc, dotari sportive, montaj si dotari pentru centrala termica si aeroterme, realizarea de finisaje, precum si reparatii la acoperisul anexei salii de sport)", spun reprezentantii ministerului.

Elena Udrea declarase pe 14 noiembrie ca CNI se va desfiinta pana la sfarsitul acestui an.

Desfiintarea Companiei Nationale de Investitii fusese anuntata de ministru inca din luna mai, insa, spunea Udrea in noiembrie, "acesta a fost un lucru care nu a tinut ea", intrucat CNI are sase actionari ai statului.

Compania Nationala de Investitii  SA (CNI) este o societate comerciala pe actiuni, infiintata in 2001, si functioneaza sub autoritatea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT). Programele CNI vizeaza constructia de sali de sport, consolidarea si reabilitarea salilor de sport construite inainte de anul 2000, construirea de bazine de inot si de patinoare artificiale, precum si construire si reabilitare de asezaminte culturale. Principalii beneficiari ai acestor programe sunt autoritatile publice locale.

Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
Dacă ai reușit să economisești o anumită sumă de bani și cauți soluții de a o multiplica, ai ajuns unde trebuie. Totuși, înainte de a lua o decizie, este important să stabilești ce...
#udrea, #sala de sport, #CNI, #investitii, #insolventa, #achizitie , #stiri Elena Udrea