Touroperatorii israelieni: Preturile din Romania sunt prea mari

Marti, 02 Iunie 2009, ora 09:27
1296 citiri
Touroperatorii israelieni: Preturile din Romania sunt prea mari

Agentii si touroperatorii israelieni i-au reprosat Elenei Udrea ca preturile din Romania sunt prea mari, ca sunt nemultumiti de calitatea serviciilor din turism, iar serviciile complementare de agrement nu s-au dezvoltat suficient, se arata intr-un unui comunicat remis luni de MT, potrivit NewsIn.

Potrivit comunicatului, ministrul turismului, Elena Udrea, i-a asigurat pe operatorii israelieni din turism ca exista progrese evidente in toate domeniile asociate turismului romanesc, precum si ca statul si investitorii privati autohtoni fac eforturi comune pentru transformarea Romaniei intr-o destinatie turistica competitiva pe plan international.

Ministrul turismului s-a intalnit luni cu cei mai importanti actori pe piata de turism din Israel, precum si cu investitori in domeniu, acestia aratandu-si interesul fata de turismul balnear, turismul de litoral si agroturismul romanesc, respectiv fata de turismul din Bucuresti.

La intalnire au fost prezenti reprezentanti ai unor companii din domeniu, printre care BB Gravier, Yehie, Hotel Sinaia, Hotel Vista si Hotel Tirol, Ophir Tours; Arkia, Star Tours, Gheshet Tours, Progress Tours; Rimon Tours; Mamograph Ltd., Visart Ltd., Panorama Ltd.

In plus, Elena Udrea, s-a mai intalnit, la Tel Aviv, cu omologul sau israelian, Stas Misezhnikov, cu care a convenit asupra necesitatii de a stabili un cadru eficient de colaborare intre cele doua state in domeniul turismului. Cei doi oficiali au discutat, in acest sens, despre constituirea unei comisii care sa reuneasca atat reprezentanti ai ministerelor turismului, cat si operatori de turism din Romania si Israel.

Ministrul turismului, Elena Udrea, si ministrul Afacerilor Externe, Cristian Diaconescu, fac parte din delegatia romana care il insoteste pe Presedintele Romaniei, Traian Basescu, in vizita de stat pe care acesta o intreprinde in Israel, in perioada 31 mai - 2 iunie 2009.

Elena Udrea va participa la intalnirile oficiale ale delegatiei romane cu seful statului israelian, Shimon Peres, cu primul ministru Benjamin Netanyahu si cu Reuven Rivlin, presedinte al Knesset-ului Statului Israel.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#touroperatori, #pret, #Romania, #elena, #udrea , #stiri Elena Udrea