PC: Sloganul trebuia sa fie "Explorati ruina in care PDL a transformat Romania"

Joi, 29 Iulie 2010, ora 16:08
1294 citiri
PC: Sloganul trebuia sa fie "Explorati ruina in care PDL a transformat Romania"

Vicepresedintele PC Bogdan Diaconu afirma printr-un comunicat de presa ca un slogan de tara mai potrivit ar putea sa fie "Explorati ruina in care PDL a transformat Romania" si ca gradina la care se refera campania de promovare turistica a tarii noastre aduce mai mult a "cimitir", informeaza Mediafax.

"Sloganul de tara propus de Elena Udrea nu surprinde adevarul despre starea actuala a tarii, prabusite de guvernarea catastrofala a PDL-ului. In mod corect, brandul de tara al lui Udrea ar trebui sa fie , cu imagini de la inundatiile in timpul carora guvernantii i-au lasat pe sinistrati singuri in fata puhoaielor, de la manifestatiile din fata Cotroceniului, in care jandarmii ii bruscau pe pensionarii care-si cereau dreptul la viata, dar si cu spectacolul superb al masinilor de lux cu care au venit pedelistii la intalnirea cu presedintele Basescu de la Snagov.

Turistii ar putea fi invitati sa viziteze salile de sport pe care le construieste Udrea in sate fara canalizare, sa vorbeasca cu romanii evacuati din locuinte pentru ca nu au mai avut bani de rate in urma disponibilizarilor ori a scaderii salariilor sau sa admire fericirea bolnavilor care isi cumpara singuri medicamentele atunci cand au cu ce", transmite conservatorul prin intermediul unui comunicat de presa.

Diaconu crede ca din orice descriere sincera despre Romania nu trebuie sa lipseasca trenurile care merg cu viteza melcului, craterele din sosele sau toaletele publice mizerabile.

"De asemenea, din traseul turistic al Elenei Udrea trebuie sa faca parte colectia de genti Vuitton ale ministrului, care este, probabil, cea mai valoroasa de acest gen din Romania, precum si defilarea sinistratilor in pantofii cu toc sic donati de Elena Udrea ca unic sprijin acordat populatiei lovite de viituri.

In premiera mondiala, Udrea ar putea anunta transportul turistilor in capsule de teleportare, din care acestia sa poata admira craterele din soselele patriei si cozile lungi de masini ale localnicilor, precum si trenurile romanesti care se iau la intrecere cu melcii la viteza si cu toaletele publice la miros", mai arata sursa citata.

"Iar daca turistii nu vor fi satisfacuti de imaginile inedite ale turismului romanesc, Udrea ar trebui sa ii invite pe calatori, la finalul excursiei, pe plajele din Monte Carlo, acolo unde, potrivit pedelistului Cezar Preda, se iau deciziile care au transformat Romania in gradina de care vorbeste brandul de tara, dar care aduce din ce in ce mai mult a cimitir", conchide vicepresedintele PC.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Operatorii economici care nu vor respecta obligaţia de a asigura dotarea automatelor comerciale cu aparate de marcat electronice fiscale (AMEF), în vederea transmiterii datelor fiscale către...
#brand, #imaginea, #romaniei, #ruina, #udea , #stiri Elena Udrea