Patronii de cazinouri: Planul Udrea este o mare prostie!

Joi, 29 Ianuarie 2009, ora 16:17
1727 citiri
Patronii de cazinouri: Planul Udrea este o mare prostie!

Patronii de cazinouri din Romania nu sunt de acord, sub nici o forma, cu proiectul ministrului Turismului, Elena Udrea, care intentiona sa aduca pe litoral cazinourile din marile orase.

"Planul acesta cu cazionurile este o mare prostie. Avem clienti care vin in weekend cu avionul din Israel, Turcia sau Grecia, special ca sa joace. La Marea Neagra cu ce-i ducem, aterizeaza in Mamaia?  Cazinourile sunt pentru oameni bogati si oamenii bogati merg in concediu in afara tarii. Nici daca ne-ar scuti 10 ani de la plata tuturor impozitelor, nu ni s-ar parea un plan bun", sustine presedintele Asociatiei Organizatorilor de Cazinouri din Romania, Sorin Constantinescu.

Udrea crede ca, prin aducerea cazinourilor pe litoral, proprietarii de cazinouri vor avea beneficii economice deoarece vor fi stimulati financiar de Ministerul de Finante.

Ministrul Turismului pare sa aiba planuri marete in ceea ce priveste litoralul romanesc. Astfel, in cazul in care constructiile din Vama Veche nu vor inceta, ministrul Turismului, ia in calcul construirea unei noi statiuni "de acest tip".

Statiunea Vama Veche de pe Litoralul romanesc este un obiectiv turistic aproape compromis din cauza "construirii de amplasamente fara cap". "Daca aceste constructii nu vor inceta, vom cauta o noua locatie pentru ridicarea de la zero a unei statiuni de tipul Vama Veche", a spus Elena Udrea.


Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

O nouă vamă cu Ungaria: Unde ar putea fi făcut punctul de trecere a frontierei spre țara vecină
O nouă vamă cu Ungaria: Unde ar putea fi făcut punctul de trecere a frontierei spre țara vecină
Guvernanții lansează în consultare publică un proiect de hotărâre care vizează deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei, la Beba Veche, în județul Timiș. Trecerea în Ungaria...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#cazinouri, #litoral, #udrea, #vama, # plan, # stimulente, # turism , #stiri Elena Udrea